Trygg handel

Kunnig personal

Snabba och säkra leveranser

Upp till 36 månader räntefritt

Christiania bikes shortbox comfort...

Christiania bikes shortbox comfort e-drive

Christiania bikes shortbox comfort e-drive

En av marknadens absolut mest välutrustade och bästa lådcyklar.

Solid stöldskydds försäkring och registrering

Vill ni ha varan gratis registrerad och försäkrad hos Solid försäkringar anger ni blivande ägarens hela personnummer nedan. Vill ni inte ha varan registrerad och försäkrad hoppar ni över detta. (OBS. Det går inte att göra en registrering i efterhand) Endast polisen och Solid försäkringar kan komma åt registrerade uppgifter.
  • Valfritt (Max 2 mb) Endast 1 personnummer per vara
Beställningsvara
48 195,00 kr
Inkl. moms
Betala från 1339 kr/månad. Läs mer

 

Shortbox E-Drive. Vår minsta lådcykel.

E – Drive är 8-växlad med motordrivning på bakhjulet för en säker och stabil gång. Stor tydlig LCD display visar klart och tydligt din hastighet, assistans, batterikapacitet samt den totala sträckan. Programvaran som är väl genomtänkt och anpassad exakt till Christiania Bikes. Elmotor system är från danska tillverkaren Promovec som har utvecklat och designat systemet i Danmark. Systemet har testats i skandinaviska väderförhållanden och tål de svåraste utmaningarna. Därför tillhandahålls också en 3-års garanti på motorn och upp till 2 års extra kapacitetsgaranti på batteriet när du registrerar batteriet hos Promovec utöver den normala 2-årsgarantin. Dessutom produceras batterierna i Danmark enligt den högsta standarden på 100% förnybar energi och i enlighet gällande arbetsmiljöregler.

  • Batterikapacitet på 17.4 amp som ger en räckvidd på upp till 70 km
  • Stor tydlig belyst LCD Display
  • Hydrauliska skivbromsar
  • Stabil i kurvor
  • Lång hållbarhet
  • Motordrivning på bakhjulet

Hydrauliska skivbromsar, styrbroms och 24” hjul bidrar till en säker färd. Med Christianias Bikes unika ramkonstruktion som ger en hävstångseffekt vid kurvtagning använder man 70% av sin egen kroppsvikt som kraft, resten med armarna. Vändradien är bara 480 cm vilket gör det till en överraskande manövrerbar lådcykel i de flesta urbana miljöer. Den totala bredden på 87 cm har utformats för att enkelt kunna komma in i normalstora bakgårds-dörrar. Shortbox E-Drive kommer utrustad med bl.a Bugatti kapell, hydrauliska skivbromsar med parkeringsbroms, öppningsbar front, stöd, belysning fram och bak, parasollhållare och låsbar bänk med plats för 2 barn.

En eldriven Shortbox

Shortbox är en ikon. Nu är den eldriven för att underlätta för dig som cyklist. Det är nu busenkelt att cykla med barnen till skola och dagis samt dra en sväng inom Ica. Bilen blir enkelt ersatt av en lådcykel från Christiania Bikes.

Inkl. 3 mån solid stöldskydds försäkring.

Med reservation för felskrivningar och ändringar efter tillgång av material.

3122-b
50011836
Här finns inga recensioner för tillfälligt, skriv gärna en egen!
Artikeln är tillagd i jämförlistan

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta. Läs mer.