Trygg handel

Kunnig personal

Snabba och säkra leveranser

Upp till 36 månader räntefritt

Protein bar mörk choklad 40 gram enervit

Protein bar mörk choklad 40 gram enervit

Protein bar mörk choklad 40 gram från Enervit

I lager
29,00 kr
Inkl. moms
Betala från 1 kr/månad. Läs mer

 

Protein bar mörk choklad 40 gram från Enervit

Belöna dina muskler i slutet av ett träningspass eller när som helst under dagen med protein*. Det viktiga är att bara välja protein av högsta kvalitet.
Enervit Protein Bar 50% är proteinbaren som ger din muskelmassa med de näringsämnen den behöver tack vare en unik sammansättning baserad på mjölk- och sojaproteiner, en mix av vitaminer och lågt sockerinnehåll (0,1g). Protein och lågt socker går ihop i denna bar.
Det är den mest tekniska°, därför rekommenderar vi att du tar den efter ett särskilt intensivt träningspass. E nervit Protein Bar 50% Dark Choco är den helt chokladrika proteinbaren med kakaobönor.

Dina muskler behöver protein* varje dag för att växa, så förutom en balanserad kost kan du konsumera din proteinbar när du vill. Om du däremot tränar är det bäst att konsumera det direkt efter ditt träningspass. Varför Enervit Protein Bar 50% ? Eftersom det är proteinbaren som innehåller högkvalitativt protein* för att hjälpa din muskelmassa att växa, och den är designad för att ge dig värdefulla näringsämnen, med fördelen att den är låg i socker och smakar otroligt gott.

Ingredienser

MJÖLKprotein (21,2%) - Hydrolyserat kollagen - Mörk chokladöverdrag med sötningsmedel (16,7%) (kakaomassa, sötningsmedel: maltitoler, kakaosmör, emulgeringsmedel: lecitiner (från SOJA), naturlig vaniljsmak) - Fuktighetsbevarande medel: glycerol - Isolerade SOJAproteiner (11,7%) - Solrosolja - Bulkmedel: polydextros - Fettreducerad kakao (2%) - Naturlig arom - Granulerade kakaobönor (0,4%) - Emulgeringsmedel: lecitiner - Vitaminmix (akaciafiber) , pyridoxinhydroklorid, kolekalciferol) - Sötningsmedel: sukralos. Kan innehålla NÖTTER, JORDNÖTTER, SESAMFRÖN.

Näringsdeklaration / 100 gram

Energi                           1597 kj 383 kcal

Fett                             13 gram

varav acidi Fett mättat    4,5 gram

Kolhydrat                     22 gram

varav sockerarter     0,2 gram

varav polioli             20 gram

fibrer                     4,5 gram

Protein                     50 gram

salt-                             0,74 gram

vitamin B6                     0,97 mgram

vitamin D                     1,88 μg


B.F. 9/12 2024

221202083168
8007640896118
Här finns inga recensioner för tillfälligt, skriv gärna en egen!
Artikeln är tillagd i jämförlistan

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta. Läs mer.